L

Haneseth Stokmarknes AS

Besøksadresse
Børøyveien 22
Stokmarknes

Postadresse
Postboks 124
8450 Stokmarknes

Telefon
+47 76 16 07 00

Epost
hadsel@haneseth.no

w

Haneseth Elservice AS

Haneseth Hadsel AS har sitt utspring fra Hadsel Elektro AS, som ble stiftet i 1980. I juni 2009 overtok Haneseth Gruppen aksjemajoriteten i selskapet og endret navn til Haneseth Hadsel AS. Høsten 2015 ble det inngått avtale om å overta aksjene i El service AS, samt innfusjonering av El service AS i Haneseth Hadsel AS. Etter dette ble navnet for selskapet endret til Haneseth Elservice AS.

Din lokale elektriker i Vesterålen!
08.12.201610:12 Tommy Børli

Haneseth Elservice AS jobber med salg og service av installasjoner på flere fagområder, i hovedsak kan nevnes:

  • Elektroinstallasjoner i bolig, næringsbygg, landbruk og industri.
  • Brannalarmer og nødlysanlegg.
  • Automatiserte anlegg, inkl. styretavler for industri, vannverk, pumpestasjoner m.m.
  • Tavlebygging

Haneseth Elservice AS er en del av Haneseth Gruppen. Pr tiden er vi 28 motiverte medarbeidere. Primærområdet for vår virksomhet er Vesterålen. Men i samarbeid med resten av Haneseth-gruppen er vi representert i hele Nord-Norge.

Gruppen er en slagkraftig Nordnorsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon, kommunikasjon og sikkerhet. Haneseth Gruppen dekker Nord-Norge med vår tilstedeværelse fra Mo i Rana i sør til Kirkenes i Nord. Vi er pr i dag rundt 300 ansatte og er en av Nord-Norges største aktører innen fagområdene. Våre øvrige lokasjoner finner du på www.haneseth.no.

Haneseth har sentral godkjenning med ansvarsrett innenfor prosjektering, utførelse og kontroll i høyeste tiltaksklasser innenfor elektroinstallasjoner og vedlikehold.

Haneseth er også autorisert kabel-tv installatør, teleinstallatør og sertifisert fiberinstallatør. Vi utfører arbeider for bl.a. Forsvaret, Tomra, Sønnico, Telenor, Canal Digital, NorNett, Signal, ISS og Universitetet i Nordland.

Haneseth er godkjent som opplæringsbedrift innenfor fagene telekommunikasjon og elektriker og har i dag flere lærlinger innenfor begge områdene.

Vårt bygg på Stokmarknes
Vårt bygg på Stokmarknes

google map