Haneseth Elservice AS

Haneseth Hadsel AS har sitt utspring fra Hadsel Elektro AS, som ble stiftet i 1980. I juni 2009 overtok Haneseth Gruppen aksjemajoriteten i selskapet og endret navn til Haneseth Hadsel AS. Høsten 2015 ble det inngått avtale om å overta aksjene i El service AS, samt innfusjonering av El service AS i Haneseth Hadsel AS. Etter dette ble navnet for selskapet endret til Haneseth Elservice AS.

Din lokale elektriker i Vesterålen!

Haneseth Elservice AS jobber med salg og service av installasjoner på flere fagområder, i hovedsak kan nevnes:

  • Elektroinstallasjoner i bolig, næringsbygg, landbruk og industri.
  • Brannalarmer og nødlysanlegg.
  • Automatiserte anlegg, inkl. styretavler for industri, vannverk, pumpestasjoner m.m.
  • Tavlebygging

Haneseth Elservice AS er en del av Haneseth Gruppen. Pr tiden er vi 28 motiverte medarbeidere. Primærområdet for vår virksomhet er Vesterålen. Men i samarbeid med resten av Haneseth-gruppen er vi representert i hele Nord-Norge.

Haneseth er en slagkraftig nordnorsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon,VVS/rør, høyspent, ventilasjon, små-kraftverk, kommunikasjon og sikkerhet.

Haneseth Gruppen dekker Nord-Norge og har i 2021 passert 400 ansatte. Noe som gjør oss til en av landsdelens største aktører innen fagområdene. Haneseth Gruppen har sentral godkjenning med ansvarsrett for prosjektering og utførelse i høyeste tiltaksklasse innenfor brann og nødlys. Haneseth Gruppen er også autorisert Ekom installatør og sertifisert fiberinstallatør. Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 innen rør, sanitær, varme/kjøleanlegg og sprinkleranlegg. Gruppen har flere landsdekkende avtaler. Haneseth er godkjent som opplæringsbedrift innenfor fagene telekommunikasjon,rørlegger, automatiker, elektriker og energimontør, og har i dag flere lærlinger innenfordisse områdene.

Merkenavnet Haneseth Gruppen ble etablert i 2005, men historien går helt tilbake til 1959.

Vårt bygg på Stokmarknes
Haneseth Elservice på Stokmarknes. Foto.